Maquines - Maquinas
Mupen
Gràcies a l’estructura organitzativa de Innomold , pensada íntegrament en la modificació, reparació i construcció de motlles, comptem amb un parc de màquines totalment adaptat per a aquest fi.

Des de la primera fase de disseny del motlle en 3D fins a l’última fase d’ajust i poliment la realitzem enterament a les nostres instal·lacions. La nostra oficina tècnica compta amb un dels programes més innovadors per al disseny i mecanitzat dels motlles, el ZW3D, optimitzant temps en cada projecte.

D’altra banda, a les nostres instal·lacions comptem entre altres tipus de maquinària amb tres fresadores CNC i recorreguts de fins X1500 / Y650 / Z500, una d’elles amb intercanviador d’eines automàtic; 2 erosions ONA CNC; 2 torns 1 manual i un MUPEN CNC amb doble cargol i eines motoritzades amb el qual podem realitzar peces en sèrie; dues premses: MILLUNTENSIL BV24P per a motlles de menor grandària i LOIRESAFE 50 TN per a motlles amb majors mesures: i un pont grua que ens permet moure motlles de fins a 10 TN amb facilitat en tota la nostra instal·lació.

Disposem també d’una màquina de soldadura microláser TIG CEBORA 1600DC amb la qual vam realitzar soldadures de complexa execució.

Així també, el nostre personal tècnic amb una alta qualificació i una dilatada experiència professional fa que des Innomold ens puguem adaptar a tota les necessitats dels nostres clients aportant la millor solució en cada cas.

A Innomold realitzem un total control de tot el procés productiu en cada projecte per aconseguir la màxima eficàcia i el major rendiment. Si necessiten conèixer més a fons el nostre parc de màquines no dubti en consultar-nos.